Samarbeid

Å samarbeide vinner vi alle på – Vi i Nettrabatter tror på å gi og ta. Du som foretak, blogger eller annet får gjerne kontakte oss om du er interessert i et samarbeid. Vi beskriver de vanligste forespørslene vi får nedenfor, som først og fremst gjelder for deg med eget foretak eller blogg.

For deg som er butikk

Om din butikk allerede finnes hos oss eller ikke, spiller ingen rolle. Vil du synes hos Nettrabatter, eller kanskje synes det lille ekstra? Vi utvikler gjerne samarbeidet videre med nettbutikkene. Vi er åpne for alle typer idéer og samarbeid. Gjennom en kraftfull plattform og markedsføring via ulike kanaler på webben, som Facebook, Twitter og nyhetsbrev.

For deg som har blogg

Vi samarbeider gjerne med deg som har en blogg. Hovedsakelig går bloggsamarbeid ut på at du skal skrive et innlegg om Nettrabetter og tipse dine lesere om vår nettside. Gjør du det, kan du for eksempel på kinobilletter eller noe annet spennende.

Annonsere

Dette er vår side for annonsering. Her finner du den informasjonen du behøver som foretak eller butikkeier for å synes på Nettrabatter. Vi har muligheter for å promotere deg og ditt foretak både på hjemmeside, sosiale medier og i nyhetsbrev. 

For deg med annet foretak

Du som kommer fra et foretak som kanskje ikke er innen netthandel, eller en side som anvender seg av rabattkoder, men som likevel ser en mulighet for samarbeid er selvfølgelig også velkommen til å kontakte oss.

 

 

kontakte oss på marknad@marketpush.se