Hvordan bruker jeg en Rabattkode?

Å bruke en rabattkode fra Nettrabatter er enkelt. Begynn med å lete opp rett butikk. Dette gjør du ved å foreta et søk, eller bla blant samtlige butikker (Butikker A-Å).

Når du har funnet rett butikk, velger du en rabattkode eller kampanje som du er interessert i. Deretter klikker du på knappen til høyre for tilbudet for å enten aktivere rabattkoden (som vi skal snakke mer om), eller åpne en ny nettside eller fane med den aktuelle kampanjen.

Å bruke en rabattkode

For å få rabattkoden som du vil bruke, klikker du bare på den grønne knappen «vis rabattkode». Når du gjør det, kommer siden til å åpne seg i en ny side med en liten rite, der rabattkoden vises og nettsiden vil åpne en ny side eller fane hvor butikken befinner seg. Nå er det bare for deg å kopiere og lime inn den aktuelle rabattkoden og benytte deg av den i kassen før du avslutter din bestilling. Det kan variere noe fra butikk til butikk hvordan denne prosessen er. Vi prøver å tilpasse guidene som viser med bilder hvordan man gjør det rett for hver aktør – denne guiden finner du i høyre spalte på butikksidene.

Fungerte rabattkoden?

Det er viktig for oss at du bruker knappene som finnes under rabattkoden når du kopierer den. Vi og fremtidens besøkere setter stor pris på om du forteller oss om koden fungerte eller ikke. Dette gagner selvfølgelig oss alle, og vi kan raskt og enkelt finne ut av hvilke koder som fungerer og ikke. Tenk at du skal gjøre det du vil at andre skal gjøre på Nettrabatter – sammen kan vi skape verdens beste shopping-sted!