FAQ

Nedenfor finner du svar på de vanligste spørsmålene. Savner du noe får, må du gjerne kontakte oss og spørre.

Hva er Nettrabatter?

Nettrabatter er en gratis tjeneste som samler rabattkoder og tilbud til Norges nettbutikker. Ønsker du å lese mer om dette, kan du lese Om oss.

Hva tilbyr Nettrabatter?

Nettrabatter tilbyr både rabattkoder og tilbud. Rabattkoder er koder som du skriver inn i kassen før du avslutter ditt kjøp. Vi lister også opp aktuelle tilbud og kampanjer for butikker – og for dette behøves ingen kode. For å komme til kampanjer, klikker du bare på den blå knappen til høyre ved hvert tilbud.

Koster Nettrabatter noe?

Nei! Nettrabatter er helt gratis, og du behøver verken å betale eller registrere en konto. Hvis du derimot vil ha eksklusive rabattkoder og ukens mest populære, kan du bli medlem og melde deg på vårt nyhetsbrev. Du kan avslutte ditt medlemskap når som helst.

Hvorfor fungerer ikke koden?

Det finnes ulike grunner til hvorfor en rabattkode ikke fungerer. De to vanligste årsakene er:

  1. Det kjøpet du prøver å få gjennom støttes ikke av rabattkoden (ulike varer f. Eks.). Vi forsøker å oppgi denne informasjonen når vi kan det, men det er dessverre ikke alltid tilgjengelig.
  2. Rabattkoden har utgått.

Det finnes ingen aktiv rabattkode?

I så fall finnes det ingen fungerende kode for butikken for øyeblikket. Hvis du kjenner til en kode, må du gjerne si fra til oss slik at vi får lagt den inn. Hvis ikke, må du gjerne komme tilbake ved en senere anledning, ettersom vi leter etter rabattkoder og kampanjer hver eneste dag.

Jeg leter etter en butikk som ikke finnes?

Vi forsøker å ha med alle butikker på Nettrabatter. Vil du at vi lister opp en butikk som per nå ikke er tilgjengelig? Kontakt oss, så fikser vi det.

Jeg har et foretak og vil bli synlig på Nettrabatter

Foreta et søk så du er helt sikker på at du enda ikke er listet opp hos oss. Hvis du er det, kan du få tilgang til å gjøre eventuelle endringer når du måtte ønske det. Hvis du ikke finnes listet opp, kontakter du oss så ordner vi det – det er dessuten helt kostnadsfritt.

Hva er en eksklusiv rabattkode?

En eksklusiv rabattkode er en kode som kun er tilgjengelig via Nettrabatter. Vi forsøker hele tiden å arbeide frem avtaler og samarbeid med de foretakene som allerede finnes på nettsiden vår. Ofte resulterer et nærmere samarbeid i at vi får tilby en eksklusiv rabattkode for Nettrabatter. Disse kodene er ofte bedre enn de øvrige kodene og tilbudene som finnes på nettet.